Saračević: Bila je ovo ‘luda’ utakmica s puno preokreta, pobijedili smo kao ekipa

RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke Vegete, nakon ispadanja iz Lige prvakinja, nastavile su europsko natjecanje EHF Kupu te su u prvom kolu skupine D na svom terenu svladale španjolsku ekipu Super Amara Bera Bera s 32:29 (15:14).

Podravku je do pobjede predvodila Natalija Čigirinova sa šest golova…

“Bila je ovo luda utakmica s puno preokreta, moram čestitati i mojoj ekipi jer smo na kraju pobijedili, ali moram reći da smo imali teško prvo poluvrijeme. Ono s čim sam zadovoljan je da nismo padali zadnjih 15 minuta utakmice. Bilo je tu bljeskova pojedinih igračica, ali na kraju smo pobijedili kao ekipa,” poručio je nakon dvoboja trener Podravke Zlatko Saračević.

“Imali smo problema s otvaranjem utakmice zato što nismo radile ono što smo dogovorile s trenerom, ali osjetile smo to i počele rasti u drugom poluvremenu. Što se tiče mojih obrana zadovoljna sam kako sam branila, ali to ne bih uspjela bez moje ekipe i bez obrane koja je utjecala na to,” dodala je vratarka Magdalena Ećimović. koja je imala nekoliko važnih intervencija.

Koprivničanke će za tjedan dana gostovati kod danskog Nykobinga.

PODRAVKA VEGETA: Zadravec, Turk 4, Holešova 3, Karlovčan, Jandrašić, Milošević 5, Džono, Milosavljević 3, Franušić, Čigirinova 6, Ihneva 5, Debelić 3, Ježikava 3.

RUKOMET