Šetka: Očekujem da će se protiv Srbije ispuniti prazne stolice na Poljudu i da će navijanje biti na većoj razini!

Hrvatski vaterposlki savez

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je od Grčke 6:4 u prvom susretu HEP Europa Cupa koji se do nedjelje održava u Splitu.

“Nije ovo poraz koji će nas potresti, ali igrali smo jako loše. Bili smo dekoncentrirani u napadu, radili su igrači neke početničke greške, loša dodavanja…,” kazao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice.

Barakude su u utorak igrale utakmici Svjetske lige u Moskvi i u srijedu su se vratile u Hrvatsku.

“Nisu oni odigrali nekakvu kolosalnu utakmicu, koliko smo mi odigrali loše…”

“Čeka nas sada utakmica protiv Nizozemske, idemo dalje s ovim turnirom i bitno je da uočimo greške koje smo napravili, ispravimo ih i idemo dalje,” dodao je izbornik.

“Bilo je lijepo, atmosfera je stvarno bila dobra. Očekujem da će se protiv Srbije ispuniti i te prazne stolice i da će navijanje biti na još većoj razini.” kazao je Anđelo Šetka.

U petak od 19 sati igramo protiv Nizozemske, a u subotu u istom terminu protiv Srbije, aktualnih olimpijskih pobjednika, koja je u prvoj utakmici deklasirala Maltu 17:3. (Foto: Hrvatski vaterpolski savez)

Hrvatska: Bijač, Macan, Fatović (1), Lončar, Joković, Buljubašić, Vukičević (2), Bušlje, Zović, Vrlić (1), Šetka, Garcia, Marcelić.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI