Sjajni rezultati Kolege i Rodeša na FIS slalomu u Leviju, Ida Štimac uspješno operirana: Ovo ne bih nikome poželjela

Ida Štimac, bolnica

Na FIS slalomskim utrkama u Leviju, u jakoj međunarodnoj konkurenciji, Elias Kolega zauzeo je odlično treće i četvrto mjesto.

Istok Rodeš, koji je zauzeo deseto mjesto u prvoj utrci, drugi dan znatno je popravio dojam osvojivši treće mjesto, 42 stotinki ispred Eliasa.

U američkom Killingtonu pobjedu je u veleslalomu ostvarila Talijanka Brignone, dok je u slalomu slavila domaća junakinja Mikaela Shiffrin.

Komšić blizu druge slalomske vožnje

Naša Andrea Komšić nažalost nije se uspjela izboriti druge voženje… U veleslalomu je s visokim startnim brojem 62 utrku završila na 53. mjestu. Slalom je završila na 38. mjestu, a druga vožnja izmaknula joj je za manje od sekundu.

Ida svaki dan sve bolje

Mlada hrvatska skijašica Ida Štimac uspješno je operirana kod prof. dr. Christiana Finka u klinici u austrijskom Innsbrucku.

“Dobro sam, svaki dan je sve bolje! Doktor je rekao da je operacija super prošla. Svakako ne bih ovakvu ozljedu nikome poželjela -puno stvari se okrene naopako u samo par dana. Najteže mi pada što sam zapravo potpuno nesposobna brinuti se sama za sebe jer ti i najjednostavnija radnja, poput oblačenja tenisica, predstavlja misiju! Nadam se da mi je ovo prvi i zadnji put, ali svakako želim zahvaliti cijelom bolničkom osoblju na pomoći i podršci tijekom ovih teških dana,“ rekla je Ida nakon operacije, prenosi službena stranica Hrvatskog skijaškog saveza.

Skijanje ZIMSKI SPORTOVI