Slaven Rimac dobio otkaz u Ciboni

Slaven Rimac, Foto Metalac Farmakom,Foto Studio Art,Predrag Nikolić & Aleksandar Avramović

Nakon serije slabih rezultata i šest uzastopnih poraza u svim natjecanjima, Uprava Cibone na čelu s Acom Petrovićem odlučila se zahvaliti na suradnji dosadašnjem treneru Slavenu Rimcu, klupskoj legendi, koji je Vukove 2014. godine senzacionalno odveo do naslova prvaka regionalne ABA lige.

Rimac je na klupi Cibosa proveo nešto malo više od dvije godine, naslijedivši u turbulentnom razdoblju Nevena Spahiju, koji trenutno radi kao pomoćni trener NBA momčadi Atlanta Hawksa.

Na početku nove sezone Cibona je imala problema s kadrom igrača, Uprava nije dovela adekvatna pojačanja, roster je mijenjan tijekom natjecanja, a stručni stožer imao je velikih problema s ozljedama igrača, od Ivice Zubca do Ante Žižića, mladih nada Vukova, koji su bili nositelji igre prošlosezonske momčadi.

U FIBA Europe Cupu Cibona je osigurala prolazak skupine, dok je u regionalnoj ABA ligi nakon 13 kola ostvarila četiri pobjede i devet poraza. U subotu je Rimac vodio svoju posljednju utakmicu na klupi Vukova, u teškom porazu od vodeće momčadi lige, Budućnosti, a prije toga ja na tri uzastopna gostovanja ostao bez bodova.

Za ponedjeljak je Aco Petrović zakazao izvanredno obraćanje javnosti, kada će vjerojatno biti poznato tko će biti nasljednik Slavenu Rimcu i njegovom pomoćniku Jurici Golemcu. (Foto: Metalac Farmakom,Foto Studio Art,Predrag Nikolić & Aleksandar Avramović)

AKTUALNO KOŠARKA

Ostavi komentar