Slavlje se nastavlja na Trgu bana Jelačića!

HTS Mario Ćužić

Veliko slavlje hrvatskih tenisača i navijača u Lilleu nakon osvajanja Davis Cupa nastavlja se u Centre Social Saint Maurice Pellevoisin, na adresi 115 Rue Saint-Gabriel, dok će u ponedjeljak u Zagrebu biti priređen spektakularan doček našoj reprezentaciji.

Dolazak u Veliku Goricu u zračnu luku predviđen je u 14.20 sati, a veličanstven doček organizira se na Trgu bana Jelačića. Dolazak Marina Čilića, Borne Ćorića, Mate Pavića, Ivana Dodiga,, izbornika Željka Krajana i ostalih članova reprezentacije svjetskih prvaka na Jelačić plac očekuje se oko 15 sati.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

SVJETSKI PRVACI/WORLD CHAMPIONS . . . #daviscup #iznadsvihhrvatska #croatia #hrvatska #tennis #champions #teamcroatia Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Vidjet ćemo hoće li njihova vožnja od zračne luke do Trga trajati kao i ona naših nogometaša, koji su ove godine u Rusiji osvojili svjetsko srebro?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#iznadsvih @marincilic @bornacoric @pavicmate @ivan_dodig @nikola_mektic @viktorgalovic @zeljkokrajan

Objavu dijeli Franko Skugor (@frankoskugor)

“U prvom setu sam bio nervozan, ali Čiliću sam rekao prije da to riješi i da se meni stvarno ne igra pa je riješio sve u tri seta lagano. Sad je vrijeme za slavlje. Ovo je kao šlag na tortu, daleko najbitniji trofej u mom cijelom životu. Sada treba par dana slaviti,” poručio je navijačima Borna!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hvala decki!!! Bila mi je cast!! Prvaci svjetaaaaaaa!!!! #champions#prvacisvijeta #iznadsvihhrvatska#daviscup#croatiafulloflife

Objavu dijeli @ viktorgalovic

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

World champions! . . . . . . #atpworldtour #tennis #daviscup #itf #tennisplayer #pustimedazivim Objavu dijeli Nikola Mektić (@nikola_mektic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

We are the champions ..Prvaci svijeta #iznadsvihhrvatska @marincilic @bornacoric @pavicmate @nikola_mektic @frankoskugor @viktorgalovic @zeljkokrajan

Objavu dijeli Ivan Dodig (@ivan_dodig)

(Foto: HTS, Mario Ćužić)

TENIS