Sretan Dan žena: I sad vi recite da mi Purgeri i Dinamovci nismo džentlmeni!

Futsal Dinamo, Dan žena

Ponosni na činjenicu kako su u rekordnom broju ovogodišnjeg učlanjena u njihov klub, koji je nikad ranije u godini prešao brojku od 1000 članova, čak 136 njih pripadnica ljepšeg spola, Futsal Dinamo odlučio je aktivno obilježiti Međunarodni dan žena.

Igrači prve momčadi Futsal Dinama, lidera Prve hrvatske malonogometne lige, prigodno su prošetali centrom grada, te na Cvjetnom trgu i Trgu bana Jelačića podijelili ruže mnogim pripadnicama ljepšeg spola.

“Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i mi se time u Futsal Dinamu vodimo od prvog dana. Mi smo klub koji je baziran na članskom modelu, a od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola i to nismo smjeli ignorirati i zato smo napravili ovu simboličnu akciju čestitanja njihovog dana,” rekao je Matija Đulvat, kapetan kluba.

Brojne Zagrepčanke nisu skrivale oduševljene ružama, a prigodom čestitanja njihovog dana igrači su ih pozvali i na nedjeljni derbi protiv Vrgorca u Domu Sportova u 16.30 sati što su one redom prihvatile i najavile dolazak.

I na toj subotnjoj utakmici dame mogu očekivati nova iznenađenje, jer su za prvih 100 dama pripremljeni prigodni kozmetički pokloni iznenađenja.

“Obzirom da su žene ipak u većini, pozivamo ih da to dokažu i na nedjeljnom derbiju protiv Vrgorca na koje ih sve pozivamo u Dom sportova, a one najbrže će na ulazu dobiti i male kozmetičke poklone iznenađenja. Eto, možda ih uskoro bude više od 20 ili 30 posto članica, a nadam se da ćemo uskoro imati i žensku momčad Futsal Dinama,” dodao je Đulvat.

Osim kapetan ruže su dijelili i Matija Capar, Vedran Matošević i trener Mićo Martić koji je pokazao staru školu šarmiranja.

“I sad vi recite da mi purgeri i Dinamovci nismo džentlmeni,” našalio se trener Martić.

DRUŠTVENE MREŽE