Štimac podržao Niku Kovača: “Livaja je bio u mojim planovima, sada se udaljio iz bilo kakvih kombinacija”

Marko Livaja

Marko LivajaHrvatska nogometna U21 reprezentacija u utorak 13. kolovoza započinje novi kvalifikacijski ciklus za odlazak na iduće Europsko prvenstvo. Izbornik Niko Kovač i pomoćnik njegov brat Robert poveli su igrače put Lihtenštajna, gdje bi trebali i upisati prvu pobjedu.

Atmosferu je prije same utakmice zakuhalo izbacivanje napadača talijanskog prvoligaša Atalante Marka Livaje iz ekipe jer je preko svog menadžera odbio doći na okupljanje mlade selekcije, službeno zbog umora, a prema nekim informacijama, zbog ljutnje jer je izbornik A reprezentacije Igor Štimac u seniorsku izabranu vrstu prije njega pozvao Antu Rebića iz RNK Split i mladog Dinamovca Alena Halilovića.

“Livaja ima pravo da se ljuti na koga hoće, to je njegov problem. Bio je blizu u mojim planovima, bio je već s nama, zna kako se treba ponašati. Niko Kovač ima moju apsolutnu podršku, mlada vrsta je filtar za ulazak u A reprezentaciju i na ovakav način se samo udaljio iz bilo kakve kombinacije,” poručio je izbornik Štimac prije prijateljskog dvoboja A selekcija koji je na rasporedu u srijedu.

Za U21 kvalifikacijsku utakmicu protiv Lihtenštajna konkuriraju: Matej Delač Vojvodina (SRB), Oliver Zelenika Dinamo, Šime Vrsaljko Genoa (ITA), Dino Mikanović Hajduk, Toni Gorupec Sesvete, Niko Datković Rijeka, Dario Župarić Pescara 1936 (ITA), Jozo Šimunović Dinamo, Filip Mrzljak Lokomotiva, Josip Radošević Napoli (ITA), Hrvoje Miličević Zrinjski (BiH), Marcelo Brozović Dinamo, Mijo Caktaš Hajduk, Marko Pjaca Lokomotiva, Mislav Oršić Inter Zaprešić, Mario Šitum Lokomotiva, Ivan Tomičić Hajduk, Petar Mišić Lokomotiva.

 

 

 

 

 

 

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with: ,

Ostavi komentar