Šuker: Neka izbornik i Rakitić porazgovaraju, ali mislim da će on opet igrati važnu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji

Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker komentirao je posljednji nastup Vatrenih na gostovanju u Slovačkoj…

“Bilo je prekrasno gledati Vatrene – premda je bilo dosta promašaja u prvih 45 minuta, no i to je sastavni dio igre. Mi moramo skupljati bodove, sutra nam i Azerbajdžan donosi tri boda, a bit će zahtjevan suparnik…”

“Posebno mi je drago zbog Petkovića – znam što centarforu znači postići pogodak – jer Dalić u njemu može dobiti centarfora koji na svakoj utakmici može zabiti pogodak ili dva. Zabijali su i veznjaci, kao i Lovren nakon dugo vremena, što mu mnogo znači, a žao mi je Vide i njegove propuštene prilike. Dolaze mladi, prije svih Vlašić i Brekalo nakon mukotrpnog rada kroz mlade reprezentacije. HNS i navijači mogu biti mirni, imamo budućnost, čak i za svjetske smotre 2022. i 2026. godine,” prenosi hns-cff.hr Šukerove riječi.

Komentirao je i nedolazak Ivana Rakitića…

“Neka poslije utakmice izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, uz pridržavanje pravila koje izbornik postavi. Iznenadio me njegov nedolazak, ali i to je nogomet, no mislim da će Rakitić opet igrati važnu ulogu te hrvatskoj reprezentaciji i navijačima donijeti još mnogo radosti”,” zaključio je predsjednik HNS-a.

NOGOMET