Svečano u Hajduku: Dogovorili dvogodišnje sponzorstvo ‘svojih’ Mamića; Dinamo se ponovno jeftinim ulaznicama priprema za ulazak u Ligu prvaka

Brbić, Zoran Mamić

Brbić, Zoran MamićNogometni klub Hajduk od utorka je bogatiji za generalnog sponzora, a bit će to tvrtka Tommy, čije će ime splitski Bili nositi na prsima. Dvogodišnji govor vrijedan je milijun eura, a potpisali su ga predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić i Zoran Mamić, sin vlasnika Tommyja Tomislava Mamića.

“Nadamo se kako će naša suradnja biti i duža od dvije godine, jer je prirodan slijed da najveća tvrtka u Dalmaciji bude ponosi sponzor Hajduka. Mislim kako je ovaj iznos respektabilan i za neke europske klubove, a ne samo za Hajduk,” poručio je prilikom potpisivanja Zoran Mamić.

Zoranov otac Tomislav Mamić vodi i razgovore s gradonačelnikom Baldasarom oko kupnje većinskog udjela u Hajduku, pretpostavlja se u partnerstvu s Jakom Andabakom. “O otkupu kredita i pretvaranjem u dionice ne znam puno, sve opcije su otvorene, ali ako mene pitate ne vjerujem kako bi Split kao vlasnike prihvatio Amerikance,” poručio je Zoran Mamić.

Marin Brbić bio je u veselom raspoloženju: “Nakon četiri godine dobili smo generalnog sponzora na prsima, za ans je to svečani trenutak.”


U Zagrebu s druge strane razmišljaju o posljednjem pretkolu kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka. U prvom ogledu 21. kolovoza bečka Austria dolazi na Maksimir, a cijene ulaznica ponovno su i više nego povoljne.

Prodaja počinje u ponedjeljak 19. kolovoza, ulaz na tribinu Sjever koštat će simboličnih pet kuna, karta za Istok bit će deset, dok će se na Zapad moći za 15 kuna.

Blagajne će biti otvorene od 9 do 18 sati, a svaki kupac će morati predočiti identifikacijski dokument, poput osobne iskaznice ili putovnice. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. (Foto: http://hajduk.hr/)

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with: ,

Ostavi komentar