Tin Srbić na poštanskom žigu: Drago mi je da su prepoznali vrijednost mog svjetskog zlata!

Ivan Librić i Tin Srbić

Hrvatska pošta i Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije u opticaj su pustili prigodni poštanski žig s likom aktualnog svjetskog gimnastičkog prvaka na preči, hrvatskog reprezentativca Tina Srbića!

Na svečanosti u poštanskom uredu 10101 u zagrebačkoj Jurišićevoj 13, prigodni poštanski žig te 50 posebno tiskanih kuverti, osobno je promovirao najbolji hrvatski sportaš u 2017. godini.

nor

“Drago mi je da su Hrvatska pošta i Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije prepoznali vrijednost mog svjetskog zlata iz Montreala i što su odlučili i mene uvrstiti u povijest filatelije i memorabilije. Budući da odbrojavam dane do početka nove natjecateljske sezone, intenzitet mojih treninga je poprilično jak, puno poziva na razna događanja morao sam odbiti, ali ovaj poziv nisam mogao. Ova ideja i na kraju realizacija, posebno mi se svidjela, zato sam ‘pobjegao’ s treninga kako bih osobno udario prvi žig s mojim likom i imenom,” rekao je nakon službenog predstavljanja Tin Srbić koji će prvi nastup kao novi prvak svijeta imati od 21. do 24. ožujka na Svjetskom kupu u Dohi.

“Forma se lagano penje, do Dohe će sve sjesti na svoje mjesto, no onu glavnu formu za mene tempiramo za kolovoz kada je u Glasgowu Europsko prvenstvo te za listopad kada ću u Dohi braniti svjetsko zlato. Ova sada Doha za mene će biti samo dobra proba i povratak u natjecateljsku formu. “

Prigodni poštanski žig Tina Srbića je čak treći za Hrvatski gimnastički savez, a ovu čast prije njega imali su i Filip Ude nakon olimpijskog srebra 2008. te Marijo Možnik koji je isti zaslužio 2015. s europskim zlatom.

Srbić, žig

“Vjerujemo da će nas Tin svojim novim rezultatima još ‘uposliti’, ali ne samo on nego i drugi hrvatski vježbači. Tin nam je u Hrvatsku iz Montreala donio svjetsko zlato, a ja ću danas svom kolegi kolekcionaru poslati Tinovu kuvertu s prigodnim žigom i njegovim autogramom natrag u Montreal. Poslat ću isto i kolegici u Japan gdje je gimnastika jedan od najvećih sportova, a vjerujem da će danas ovaj Tinov žig otići u razne krajeve svijeta,” poručio je Ivan Librić, predsjednik i osnivač Hrvatskog društva olimpijske filatelije i memorabilije.

@hrvatskaposta i Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije danas su u opticaj pustili prigodni poštanski žig s likom aktualnog svjetskog gimnastičkog prvaka na preči @tinsrbic ! Na svečanosti u poštanskom uredu 10101 u zagrebačkoj Jurišićevoj 13, prigodni poštanski žig te 50 posebno tiskanih kuverti, osobno je promovirao najbolji hrvatski sportaš u 2017. godini. Prigodni poštanski žig Tina Srbića je čak treći za @crogymnastics , a ovu čast prije njega imali su i @filip_ude nakon olimpijskog srebra 2008. te @marijo.moznik koji je isti zaslužio 2015. s europskim zlatom. #crogymnastics #tinsrbic #kingtin #hrvatskaposta #croatianpost #post #gymnastics #gimnastika #gymteam #gym #crogym #croteam #hrvatskareprezentacija #gimnastickareprezentacija #hrvatskigimnastickisavez #croatiafulloflife #croatia #montreal2017

Objavu dijeli crogymnastics (@crogymnastics)

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: ,