Trofej Dinamo: U Dugavama počinje četvrto izdanje

Dugave, Trofej Dinamo

U četvrtak, 17. lipnja, s početkom u 17:30 turnirom u Dugavama počet će četvrto izdanje malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo. Prvo izdanje natjecanja održano je 2017. u pet zagrebačkih kvartova. Iduće godine Trofej Dinamo se proširio na tri kategorije i osam turnira u pet gradova, a u jednakom izdanju natjecanje se održalo 2019. godine.

Prošle godine Trofej Dinamo se zbog epidemiološke situacije otkazao, a ove se vraća s tri turnira u nekoliko kategorija, od kojih će samo seniori igrati završnicu na Šalati.

Prvi turnir Trofeja Dinamo igra se od 17. do 22. lipnja u Dugavama, a na njemu će igrati seniori i veterani. Drugi turnir igra se u Velikoj Gorici od 2. do 4. srpnja na kojem će nastupiti seniori, seniorke i veterani. Treći turnir igra se od 26. do 28. kolovoza na Črnomercu sa seniorima, veteranima i U13 generacijom. Završnica se igra od 11. i 12. rujna na Šalati.

Ukupni nagradni fond natjecanja je 50.000 kuna.

Trofej Dinamo je malonogometno natjecanje na kojem malonogometne momčadi skupljaju bodove po raznim turnirima u sklopu natjecanja, a najboljih šest seniorskih momčadi igra završnicu na Šalati od čega se finale igra neposredno pred tradicionalnu prijateljsku utakmicu Futsal Dinama.

Trofej Dinamo Dugave 2021

Četvrto izdanje Trofeja Dinamo Dugave igra se od 17. do 22. lipnja na terenima Osnovne škole Dugave, Školski prilaz 7, u sklopu Dana Dugava 2021. Osim malonogometnog turnira, koji se igra u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, održat će se turniri u rukometu za četiri kategorije (seniori, seniorke, U14 i U12), turniri u šahu (seniori i U14) te turnir u beli.

Organiziran je i bogati zabavni sadržaj, koncert Slavonskih lola održat će se u subotu 19. lipnja s početkom u 21 sat, bend Black&White nastupa u nedjelju s početkom u 21 sat, u ponedjeljak će se održati Pub kviz, a bit će organizirano i gledanje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu.

NOGOMET
Tagged with: