Tudor poveo pripreme Hajduka za nastavak sezone

Tudor, Hajduk

Trener Hajduka Igor Tudor okupio je igrače i započeo s pripremama za nastavak sezone.

Hajdukov strateg će na prvom treningu zimskih priprema na raspolaganju imati 30 igrača:

Vice Baždarić, Hamza Barry, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Stefan Simić, Marin Jakoliš, Mijo Caktaš, Samuel Eduok, Goran Blažević, Josip Juranović, Ivan Delić, Jakov Blagaić, Jairo de Macedo Silva, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Filip Bradarić, Stipe Vučur, Josip Bašić, Ivan Dolček, Ardian Ismajli, David Čolina, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Josip Posavec, Davor Matijaš, Lumbardh Dellova, Tonio Teklić i Bassel Jradi.

U odnosu na prvi dio sezone nema stopera Oleksandra Svatoka koji je prešao u redove ukrajinskog Dnipra-1 te Dina Beširovića koji će do kraja sezone biti na posudbi u mađarskom prvoligašu Mezőkövesd-Zsóry SE.

U ponedjeljak i utorak igrači će odraditi preglede i testiranja u jutarnjim satima, a treninzi su rezervirani za popodnevni termin. U srijedu su na rasporedu dva treninga, a u četvrtak će momčad najprije odraditi jutarnji trening te zatim slijedi polazak u Zagreb odakle će u petak Hajdukovci krenuti na središnji dio priprema za drugi dio sezone, koji u standardnoj zimskoj bazi u turskom Beleku.

Plan priprema Hajduka u Turskoj možete pronaći – OVDJE

NOGOMET
Tagged with: ,