U nedjelju u Koprivnicu dolaze aktualne europske prvakinje: Atmosfera je izvanredna!

Podravka Vegeta

Pred rukometašicama Podravke Vegete veliki je sportski izazov. U nedjelju od 18.45 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović dočekuju četverostruke europske prvakinje Győri Audi ETO KC.

Ekipa pod vodstvom Zlatka Saračevića je u prvom kolu ostvarila fenomenalan uspjeh i upisala pobjedu na gostovanju kod njemačkog Thüringera.

“Znamo tko dolazi i teško je uopće predstaviti ovu ekipu. Od ukupno deset top igračica svijeta osam ih igra tamo. To je Dream Team i mi smo realni u tome. Kod nas se ništa ne mijenja od prvog dana, nema euforije, znamo svoj cilj i moramo odigrati najbolju utakmicu dosad,” poručio je strateg Podravke.

Dvorana će u nedjelju biti krcata…

“Meni je izuzetna čast i privilegija što su naše djevojke ušle u Ligu prvakinja. To za nas znači jednu prekrasnu priču kao glavnog sponzora jer ovaj klub nosi ime Podravke i Vegete. Mene osobno izuzetno veseli i što sam predsjednica Nadzornog odbora u ovim trenucima u ovom rukometnom klubu. Atmosfera je izvanredna, a djevojke su sve spremnije, no o tome koliko ovaj uspjeh znači govori i sama činjenica da nam se javljaju tvrtke koje žele sponzorirati klub koji je ovoliko napredovao. Ovo nije samo dobra priča za Podravku, ovo je priča koja je vrlo važna za grad Koprivnicu, županiju, ali i cijelu Hrvatsku,” istaknula je predsjednica Nadzornog odbora i članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina.

Sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović zadovoljna je otvaranjem sezone: “Ne treba puno govoriti o našim suparnicama. Mislim da je dovoljno reći da su četiri puta osvojile Ligu prvakinja i nekoliko puta bile u finalu. Mi smo utakmicom s Thüringerom poslali poziv navijačima, a rezultati se već sada vide jer su ulaznice planule!”

RUKOMET