Uključite se u humanitarnu akciju kupnjom kalendara Cibone

Cibona, kalendar

Košarkaši Cibone u četvrtak 7. prosinca od 17 sati igraju kod kuće protiv Alkara u devetom kolu HT Premijer lige.

Na svim utakmicama kroz prosinac moći će se nabaviti kalendar Košarkaškog klub Cibona za 2018. godinu izrađen u suradnji s Centrom za edukaciju i savjetovanje ‘Sunce’ koji provodi program ‘Moje pravo na igru i sport’ za djecu s teškoćama u razvoju te paraolimpijkama Anđelom Mužinić i Helenom Dretar Karić. Prikupljene donacije bit će donirane Centru kako bi se navedeni program održao i naredne godine.

Osim kalendara prikupljat će se i igračke za djecu iz socijalno ugroženih obitelji na području grada Zagreba kroz humanitarnu akciju ‘Darujmo Božić svima‘. Navijači i ljubitelji Cibone moći će donijet igračke na domaće utakmice do 18. prosinca kad će Cibona ugostiti Mega Bemax u regionalnoj ABA ligi.

“Čeka nas utakmica kao i svaka druga. Na tragu pobjede u Baru moramo prikazati obrambenu i napadačku agresivnost. Svaki napad moramo otvarati kao kontranapad te pokušati izbaciti protivnika iz ritma na višak trčanja i dodavanja. Povećat ćemo rotaciju kako bismo zadržali intenzitet igre. Očekujem poboljšanje kontrole skoka u oba smjera, da svi daju svoj obol i da to samopouzdanje kao i odgovornost prenesemo na sve pozicije. To nam mora biti ključ za svaki trening i utakmicu. Ovo je idealna prilika za još jedan iskorak”, najavio je trener Ante Nazor uoči susreta.

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA
Tagged with: ,