Vaterpolisti očekuju pobjedu protiv Slovačke u kvalifikacijama za EP! Povratnik Josip Pavić: “Lijepo je biti ponovno u reprezentaciji”

Vaterpolo, reprezentacija

Vaterpolo, reprezentacijaHrvatska vaterpolska reprezentacija u subotu u Slovačkoj igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo koje se u srpnju igra u Mađarskoj…

U reprezentaciju su se nakon dugo vremena vratili kapetan Josip Pavić te Maro Joković, no, ovog puta u Slovačkoj neće biti Sandro Sukno i Andro Bušlje.

“Očekujemo tešku utakmicu s obzirom na stanje u kojem smo sada, s obzirom na na ozlijeđene igrače. Nismo kompletni, nismo onakvi kakvi smo najjači. Iza nas je naporan i dalek put u Australiju i to je ono što otežava našu situaciju za sutrašnju utakmicu”, izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

“Slovačka je zadnjim rezultatima pokazala da se radi o jednoj jakoj reprezentaciji, mi smo i dalje favoriti ali radi se o ozbiljnoj ekipi i moramo biti maksimalno koncentrirani!”

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u prvoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovaka konkuriraju vratari Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Anđelo Šetka, Maro Joković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Paulo Obradović i Petar Muslim.

“Očekujemo pobjedu, iako Slovačka nije baš potpuni stranac, znaju oni biti jako nezgodni, sada su nedavno sa Crnom Gorom igrali izjednačeno tri četvrtine”, izjavio je Pavić.

“Lijepo je opet biti u reprezentaciji, lakat je u redu, oporavak završen. Još jednom zahvaljujem timu iz Axis rehabilitacije na vrhunskom poslu oko mog oporavka”, istaknuo je kapetan.

Dvoboj u slovačkim Novakima igra se 15. veljače od 17.30 sati, dok je uzvrat u subotu 1. ožujka na bazenu u Gružu u Dubrovniku.

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar