Vatreni stigli u Slavoniju, Gradski vrt rasprodan

Grad na Dravi, NK Osijek

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je u Opatiji i Rijeci te je stigla u Slavoniju i Osijek, gdje će u petak od 18 sati sa Senegalom igrati posljednji dvoboj prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Gradski vrt je rasprodan i Vatrene na ispraćaju u Rusiju očekuje velika podrška.

U četvrtak i petak radit će isključivo blagajne za preuzimanje već kupljenih ulaznica putem interneta.

“Nadam se da mi u obrani nećemo imati puno posla, ali ne bojimo se nikoga. Vjerujući u svoju kvalitetu, idemo od utakmice do utakmice, a onda što bude. Izbornik će napraviti sve u svojoj moći, a mi ćemo dati sve od sebe. Atmosfera nam je dobra, međusobno si vjerujemo bez obzira tko igra. Čuvamo si leđa, a to je najvažnije. Važna je, naravno, i komunikacija s izbornikom, moramo znati tko što misli, a on to dobro radi, razgovara sa svima. Mi smo svi zadovoljni i nadamo se da će tako i nastaviti,” poručio je Tin Jedvaj prije dolaska u Osijek.

Hrvatska nazadovala nakon poraza od Brazila

Hrvatska nogometna reprezentacija je nazadovala dva mjesta na najnovijoj FIFA ljestvici neposredno prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Dalićevi izabranici trenutno su 20. na svijetu.

Argentina je peta na ljestvici, Nigerija je na 48. poziciji, a Island je na 22. mjestu FIFA ljestvice. (Foto: NK Osijek)

NOGOMET