Velika završnica prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku u zagrebačkom Vrapču

Đakovo, odbojka na pijesku

Velika završnica ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku igra se ovog vikenda u Zagrebu. Posljednji turnir sezone održava se od 6. do 8. rujna na novim terenima u Vrapču.

Prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza ponovno je oduševilo uzbudljivim turnirima, a na zagrebački turnir prijavljene su najbolje ekipe ovogodišnjeg natjecanja.

”Na turnir je za sada prijavljeno 15-ak parova u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su otvorene do petka 6. rujna u 14 sati. Prijaviti se mogu svi, profesionalci i amateri, a imaju priliku natjecati se za bogat nagradni fond od 30.000 kuna,” najavila je turnir koordinatorica natjecanja Aida Karlo te dodala: ”Uz atraktivne poteze gledatelji će moći uživati i u vrhunskoj odbojci na tri nova terena s kvarcnim pijeskom, a u slučaju kiše gledalište je potpuno natkriveno. Pozivamo gledatelje da se pridruže u što većem broju i sami provjere zašto je odbojka na pijesku jedan od najomiljenijih sportova na svijetu!’’

Pobjednici će se odlučiti u nedjelju, u finalnim susretima u 17 sati za žene i 18 za muškarce. Uz sjajan sportski sadržaj i napete odbojkaške mečeve, gledatelji će uživati u bogatom zabavnom programu dok najmlađe očekuju sadržaji koji će ih upoznati sa svim ljepotama ovog sporta.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Tereni u Vrapču nalaze se u sportskom kompleksu preko puta Klinike za psihijatriju Vrapče.

‘’U Vrapču nas zaista očekuje odlična odbojka. U muškoj konkurenciji tu su ponajbolji hrvatski odbojkaši na pijesku Filip Silić i Jurica Skorin kao i odličan par iz Srbije, Đorđe Klasnić i Miloš Milić. Od natjecateljica treba izdvojiti hrvatski dvojac Saru Radanović i Valentinu Vrbanc te izvrsne srpske odbojkašice Natašu Savović i Ninu Škarić. Dodatna potvrda kvalitete turnira je i podloga, odnosno kvarcni pijesak koji imaju najmoderniji tereni na svijetu i na kojem se igra u najvećim natjecanjima,” izjavio je povjerenik za natjecanje Dejan Kljajić.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: