[VIDEO] Fox: Bilo je dobro vidjeti da su se igrači borili do samog kraja!

KHL Medveščak

Hokejaši Medveščaka osvojili su drugo mjesto na memorijalnom turniru Ocskay Gabor u mađarskom Szekesfehervaru.

Medvjedi su u polufinalu svladali francusku momčad Bruleurs de Loups s 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)., dok su u finalu izgubili od domaćina Albe, rivala iz EBEL-a, rezultatom 4:3 (2:1, 2:0, 0:2).

Golove za Medveščak zabili su Olden, Samuels-Thomas i Manavian.

“Dobro smo započeli utakmicu i igrali dobar hokej, ali četiri kazne dovele su do toga da smo izgubili ritam. Druga trećina nije bila sjajna, ali bilo je dobro vidjeti da su se igrači borili do samog kraja i uspjeli uzvratiti. To nam je dalo nešto na čemu ćemo graditi dalje. Čeka nas tjedan u kojem ćemo se pripremati za utakmice protiv Geneve i KAC-a koje nas čekaju sljedeći vikend,” poručio je trener Aaron Fox, prenosi službena klupska stranica.

“Borili smo se do kraja i pokazali karakter, ali nismo uspjeli. Uzvratit ćemo im u prvom susretu sezone,” dodao je Kyle Hardy.

Medveščak gostuje kod Albe i u prvom službenom susretu nove EBEL sezone, 14. rujna.

Navijači će svoje hokejske ljubimce imati priliku gledati na ledu zagrebačkog velesajma u petak 7. rujna od 19 sati protiv švicarske ekipe Geneve-Servette HC i u nedjelju 9. rujna od 16 sati protiv KAC-a iz Klagenfurta. (Foto: KHL Medveščak)

KHL Medveščak Zagreb: Rosandić, Corbeil, Brine, Hardy, Lehtonen, Zanoški, Simšič, Sylvestre, Olden, Puskarich, Sauve, Čepon, Fičur, Puzić, Samuels-Thomas, Perkovich, Šijan, Kudelka, Armstrong, Manavian, Aviani, Mauldin

Hokej ZIMSKI SPORTOVI