[VIDEO] Kek: “Nije idealno kada dva puta moraš na istog suparnika” 

Josip Radošević, Foto NK Lokomotiva, KL-Photo

Nakon što ih je u dvije utakmice četvrtfinala Kupa Rijeka deklasirala s ukupno 8:1, Lokomotiva će u prvenstvu tražiti priliku za iskupljenje. U Kranjčevićevoj ulici posljednji dvoboj 24. kola MAXtv Prve lige počinje od 18 sati.

“Na mojim igračima je da se pokažu na terenu. Da prikažu da su svjesni koliko su griješili zadnju utakmicu,” sitaknuo je u najavi strateg domaćina Tomislav Ivković.

U dva prvenstva ovosezonska dvoboja svaka ekipa upisala je po jednu pobjedu, Rijeka je slavila u 15. kolu čak 6:0, od čega ih je Kramarić postigao pet, dok su na početku sezone Lokosi u četvrtom kolu bili bolji 2:1.

“Htio bih pohvaliti čitav stručni stožer i sve moje suigrače jer smo dobro odradili dvije Kup utakmice protiv Lokomotive i ušli u polufinale. No ovaj susret u prvenstvu je sasvim nešto novo, nova utakmica. Za nju se posebno pripremamo kroz svaki trening i bit ćemo spremni i za nju,” prenosi službena klupska stranica razmišljanja veznjaka Rijeke Josipa Radoševića, koji je nedavno stigao iz Napolija.

“Nikad nije idealno kada dva puta igraš s istim suparnikom, ali prije svega moramo gledati sebe. Moramo tražiti i nastaviti raditi da svaku utakmicu budemo korak dalje, da se razviju individualne kvalitete i da se stave u jednu cjelinu. Naravno da sam bio zadovoljan rezultatom u Kupu, ali ovo je sada druga priča, nova utakmica protiv momčadi koja je kući jaka i koja će tražiti put do novih bodova, no i naš cilj je obogatiti bodovni konto,” rekao je Matjaž Kek, trener HNK Rijeka u najavi utakmice. (Foto: NK Lokomotiva Zagreb, KL-Photo)

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar