[VIDEO] Kek: Treba sjesti i vidjeti u kojem će smjeru sada ići Rijeka!

Kek

Nogometaši Rijeke okončali su nastup u Europskoj ligi nakon poraza od Sarpsborga 0:1 u uzvratnom susretu trećeg pretkola Europske lige.  Norvežani su dalje prošli s ukupnih 2:1 nakon što je prva utakmica okončana rezultatom 1:1.

Sarpsborg je do ključnog gola stigao u 83. minuti. Nakon još jednog ubačaja iz slobodnog udarca, Mortensen je bio najspretniji i zabio iz neposredne blizine.

“Treba biti objektivan i čestitati gostima iz Norveške na prolazu. Mi smo bili daleko od onog što smo svi očekivali. Kada iz igre ne stvoriš šansu teško je očekivati da se iz silnih prekida ne dogodi nešto. Razočaranje je veliko, ni u trci ni u agresiji nismo bili ta Rijeka koju smo svi očekivali,” rekao je Matjaž Kek nakon utakmice.

“Poraz će usmjeriti tok Rijeke. Sigurno će doći reakcija na sve skupa. Računalo se na prolaz u Europi, ovo je dokaz da svi treniraju. Jednostavno nismo izdržali pritisak na loptu i njihov presing. Treba sjesti i vidjeti u kojem će smjeru ići Rijeka,” znakovito je poručio Slovenac.

“Nemam riječi u ovom trenutku. Jako smo razočarani. Ne znam što se dogodilo. Pokušali smo sprovesti na terenu ono što smo trenirali, ali jednostavno nismo imali sreće,” rekao je Maxwell Acosty.

NOGOMET