[VIDEO] Medvjedi u pobjedničkom raspoloženju dočekuju početak sezone: Vrhunski smo se borili!

Krošelj, Medveščak

Hokejaši Medveščaka upisali su i treću pobjedu na pripremnom turniru u Gabor Ocskay u mađarskom Fehervaru. Nakon slavlja nad slovačkim prvoligašem HC Nove Zamky i domaćinom turnira Albom Volan, Medvjedi su s 3:1 bili bolji i od njemačkog Lausitzera.

Cijeli susret branio je hrvatski reprezentativac Vilim Rosandić, a Gašper Krošelj je za svoje ranije predstave dobio nagradu za najboljeg vratara turnira.

Nijemci su poveli u otvaranju utakmice, ali je prvo u osmoj minuti Puskarich zabio za izjednačenje na asistenciju Netika da bi samo četiri minute kasnije za vodstvo pogodio povratnik David Brine.

Medveščak je pobjedu potvrdio i osigurao u 34. minuti kada je Koskiranta zabio na asistenciju hrvatskih hokejaša Brune Kegalja i Ivana Šijana.

“Momčad je odigrala odličnu utakmicu. Iako smo bili bez nekolicine igrača, vrhunski smo se borili. Jako sam sretan učinkom igrača i pobjedom”, podvukao je trener Cameron na koncu vrlo uspješne predsezone.

Medvjedi sa završnim pripremama nastavljaju u Zagrebu, a prva utakmica sezone čeka ih na gostovanju kod Villacha 8. rujna. Medvjedi se u Brlog vraćaju u nedjelju 10. rujna kad je na rasporedu prva utakmica pred domaćim navijačima, protiv Albe Volan.

EHC LAUSITZER FUCHSE – KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 1:3 (1:2, 0:1, 0:0)

STRIJELCI:
1:0 – Lennartsson (05:54)
1:1 – Puskarich (07:51, Netik) PP1
1:2 – Brine (11:37) SH1
1:3 – Koskiranta (33:13, Kegalj, Šijan)
ISKLJUČENJA: 6 min – 12 min

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB: Rosandić, Krošelj, Brine, Deutsch, Zanoški, Simšič, Privitera, Puskarich, Rajsar, Jarčov, Čepon, Boivin, Poyhonen, Janković, Koskiranta, Netik, Perkovich, Kegalj, Šijan, Aviani.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI