[VIDEO] Nevjerojatan poraz u Klagenfurtu, Medvjedi primili dva gola u završnim sekundama!

KAC

Hokejaši Medveščaka upisali su još jedan nevjerojatan poraz! Na gostovanju u Klagenfurtu vodili su 3:1 pet minuta prije kraja, a dva pogotka primili su u posljednjih 20 sekundi utakmice…

Nakon prve dionice sve je izgledalo sjajno, na semaforu je bilo 0:2, golovima Baleja i Oldena. U drugoj pogodaka nije bilo, a iako je početkom treće za domaće zabio Ganahl, uskoro je Balej svojim drugim zgoditkom ponovno Medvjede odveo na +2.

Pet minuta prije kraja za KAC je pogodio Kozek…

U samoj završnici isključeni su bili Aviani i Koskiranta i domaćinu je bio olakšan put do velikog preokreta…

Medveščak iduću utakmicu igra pred svojim navijačima, u petak 23. veljače od 19.30 sati, i to ponovno protiv KAC-a.

Kazna Medveščaku

Disciplinska komisija EBEL-a objavila je odluku na prvi dio slučaja vezanog uz događanja na utakmici 10. veljače u Zagrebu. Liga je s 1000 Eura kaznila KHL MEDVEŠČAK Zagreb zbog tehničkih nedostataka i poteškoća sa signalom video sustava u dvorani koji su omeli LiveStream na zagrijavanju momčadi i prvih 10 minuta utakmice kao i zbog bacanja nedozvoljenih predmeta na led usred nezadovoljstva navijača prilikom čega je kovanica pogodila gostujućeg igrača ispod kacige, srećom bez ozljeda.

Uz navedenu disciplinsku mjeru Liga je Medveščaku odredila i uvjetnu kaznu u visini 5000 Eura ukoliko se slična situacija ponovi uz napomenu kako je ovo prvi puta da se ovakav slučaj dogodio u Zagrebu. Liga je pritom odredila kako će svakoj domaćoj utakmici Medveščaka do kraja sezone, a u namjeri kontrole poštuje li Klub sva pravila, prisustvovati službeni delegat lige, na račun Kluba.

Disciplinska komisija još uvijek nije donijela odluku na žalbu KHL MEDVEŠČAK Zagreb vezano uz odluke sudaca na utakmici 10. Veljače. Žalba je i dalje u proceduri, upućena na višu instancu na kojoj se dodatno istražuje slučaj jer se sve strane uključene u slučaj nisu uspjele usuglasiti. Liga je svim sudionicima ovog slučaja izdala obvezujuće upozorenje kako daljnje javno i medijsko komuniciranje slučaja i žalbenog postupka nije dozvoljeno te kako nepoštivanje istog podliježe financijskim sankcijama lige, prenosi službena klupska stranica.

Rezultati by SofaScore

Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,