[VIDEO] Pobjeda u Austriji za tužan kraj lijepe osječke ljetne europske priče!

Osijek AustriA

Nogometaši Osijeka pobijedili su bečku Austriju u St. Pöltenu, ali su se zbog jednog postignutog gola manje u gostima od suparnika ipak na nesretan način oprostili od Europe.

Osijek

Bijelo-plavi su svoju veliku priliku propustili u Gradskom vrtu. Imali su minimalnu prednost, nisu iskoristili penal i Austria je preokretom stigla do 1:2 pobjede, koja joj je u konačnici i omogućila europsku jesen.

Na zamjenskom stadionu u St. Pöltenu, koji prima 8000 gledatelja, bilo je gotovo tisuću i pol navijača Osijeka, koji su na kraju ipak tugovali zajedno sa svojim ljubimcima.

Gabrijel Boban ušao je na teren početkom nastavka, a pobjednički gol zabio je u 65. minuti utakmice. Ostalo je sasvim dovoljno vremena da ekipa Zorana Zekića postigne još jedan pogodak, međutim, domaćin se pokazao kao dovoljno stabilan i kvalitetan suparnik, koji je uspio sačuvati pozitivan rezultat i izboriti svoje mjesto u ždrijebu skupina Europske lige u petak.

Osječanima ostaje lijepa uspomena na ovu ljetnu europsku priču, izbacili su andorsku Santa Colomu, švicarski Luzern i nizozemskog velikana PSV i Zekićeva momčad zaslužuje sve čestitke za prikazani nogomet na velikoj sceni.

NOGOMET