[VIDEO] Savršeni rođendanski poklon za Bilića: Bio bih zadovoljan i da nismo dobili!

Bilić

Nakon tri uvodna poraza u novoj sezoni Slaven Bilić je na svoj 49. rođendan stigao do prve pobjede te je tako sasvim izgledno spasio svoje mjesto na klupi Čekićara.

West Ham je kod kuće dobio Huddersfield s 2:0, sretnim golom Obianga i pogotkom Ayewa, sve u posljednjih 15-ak minuta susreta.

“Ovo je savršeni rođendanski poklon. Sretan sam kako smo riješili ovu situaciju nakon tri poraza. Samopouzdanje nam je palo, ali igrači su napravili sve što smo tražili od njih. Imali smo plan, pritiskali smo ih, bili smo dominantni, zaustavili smo ih, imali smo nekoliko odličnih prilika i to nam je dalo poticaj za nastavak. Imali smo sreće kod prvog gola, ali zaslužili smo tri boda,” rekao je Bilić nakon susreta.

“Bio bih zadovoljan s partijom mojih nogometaša i da nismo pobijedili.”

“Pogodak smo zabili u ključnom trenutku, kad smo malo izgubili svoj ritam. Nakon toga se nismo zaustavljali i zaslužili smo ova tri boda,” dodao je Slaven.

West Ham je pobjegao s dna ljestvice, Bournemouth i Crystal Palace ostali su nakon četiri kola na ‘nuli’. Čekićari u idućem kolu gostuju kod West Bromwich Albiona.

NOGOMET
Tagged with: