[VIDEO] Spas Istre u Varaždinu

NK Istra 1961

Nakon turbulentne sezone u kojoj je gotovo doživjela financijski krah Istra 1961 uspjela je u Varaždinu sačuvati svoj prvoligaški status se može okrenuti svjetlijoj budućnosti, nadaju se u Puli i Istri.

Žuto-zeleni su u prvoj utakmici na svom stadionu slavili s 3:1 i uspjeli su sačuvati prednost na uzvratu. Varaždin je imao inicijativu, vodio 1:0 golom Drožđeka od 55. minute, imao igrača više posljednjih pola sata, ali to nije bilo dovoljno.

Varaždinci tako još jedne sezone ostaju među drugoligašima, a iduće sezone ćemo u hrvatskoj klupskoj eliti gledati Goricu, koja je izravno izborila prvoligaški status.

Iz HT Prve lige ispala je i Cibalia, koja još ne zna svoju sudbinu, jer bi zbog izostanka licence mogla završiti i među trećeligašima. (Foto: nkistra1961.hr)

Varaždin: Nevistić, Jertec, Čelić, Glavica, Sačer, Drožđek, Senić, Kabiru (od 83. Kolarić), Bamidele (od 88. Jelić Balta), Samuel, Ayodeji, Golubar, Težak (od 78. Vuk).

Istra 1961: Ćorić, Jovičić, Zgrablić, Prce, Pavić, Jakić (od 62. Prelčec), Halilović, Ottochian (od 90’+2′ Sumić), Vojnović, Bady, Roce (od 82. Antunović).

NOGOMET