[VIDEO] Split Tommy nakon preokreta i drame u produžetku izborio finale, Futsal Dinamo i Novo Vrijeme u utorak igraju ‘majstoricu’

Split

Završene su i druge polufinalne utakmice 1. HMNL. Split Tommy se plasirao u finale, a tamo će čekati pobjednika iz ‘majstorice’ između Futsal Dinama i Novog Vremena koja se igra u utorak u Zagrebu.

Novo Vrijeme uzvratilo je Futsal Dinamu sa stilom. Dominacijom i visokom pobjedom od čak 4:0 uzvratili su Plavima za poraz u prvoj utakmici i time su izborili treću, odlučujuću utakmicu. Futsal Dinamo će u utorak u Dvorani II Doma sportova ugostiti Makarane u velikom futsalskom spektaklu.

Strijelci za domaće bili su Dudu, Vedran Matošević (autogol), Igor Osredkar i Duje Bajrušević.

S druge strane, u Šibeniku – pravi triler. Crnica je dvaput vodila protiv favoriziranog Splita. Vuković je pogodio za domaćina, a Alen Marić za goste što je utakmicu odvelo u produžetke. U njima je Josip Radić ponovno doveo Crnicu u vodstvo, pri čemu je Luka Perić zaradio crveni karton. Ipak, u 45. minuti utakmice Josip Suton je izjednačio rezultat, da bi Maro Đuraš u 49. definitivno prelomio utakmicu.

Ovime se nastavlja uzbudljiva završnica futsalske sezone koja dolazi samom kraju. Split Tommy je u lovu na sedmu titulu, dok su Futsal Dinamo i Novo Vrijeme u pohodu na svoj prvi naslov prvaka Hrvatske.

NOGOMET