[VIDEO] Tomić: Nadam se da ću odvesti Lokomotivu do kraja! Kopić: Moramo napraviti sve što je u našoj moći da prođemo u finale!

Tomić, Kodžoman, Lokomotiva

Nakon uzbudljivog nogometnog vikenda u kojem je Lokomotiva po prvi put u povijesti dobila Dinamo, a Hajduk golom, vratara Letice u šestoj minutu sudačke nadoknade dobio Istru 1961, odigrat će se u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu dvoboj polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Lokosa i Splićana.

“Za mene je svaka utakmica od dolaska na klupu Hajduka utakmica sezone. Na taj način svi u Klubu radimo i pripremamo se za ostvarenje postavljenih ciljeva. Iskoristili smo nedjelju za regeneraciju i analizu utakmice s Istrom 1961, a danas je naglasak isključivo na Lokomotivu. U kadru za polufinale Hrvatskog kupa će biti isključivo oni koji su maksimalno spremni, očekujem kvalitetan dvoboj, a na nama je da napravimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale,” poručio je između ostalog trener Hajduka Željko Kopić.

“Nismo imali puno vremena za proslaviti veliku pobjedu protiv Dinama, jer čeka nas utakmica sezone. To sam i najavljivao kada sam preuzeo klupu Lokomotive. Moram se zahvaliti prethodnom treneru, Mariju Tokiću, što je doveo ovu ekipu do polufinala Kupa. Nadam da ću odvesti ekipu do samog kraja. Utakmica nam je jako bitna, pred nama je Hajduk koji se nalazi u dobroj formi, no uvjerenja sam kako su o ovakvoj utakmici šanse za pobjedu podjednake. Stanje u ekipi je fantastično, uvjeren sam da ćemo pozitivnu energiju usredotočiti na dvoboj s Hajdukom,” istaknuo je strateg Lokomotive Goran Tomić.

Poluzavršnica Kupa između Lokomotive i Hajduka igra se u Kranjčevićevoj ulici od 17.30 sati.

Drugo polufinale između Dinama i Rijeke na Maksimiru igra se 4. travnja.

NOGOMET