Vilim Rosandić mlada zvijezda EBEL-a u prosincu!

Vilim

Vratar Medveščaka Vilim Rosandić izabran je za najboljeg mladog igrača tzv, YoungStar EBEL-a za prosinac…

Navijači, treneri nacionalnih hokejskih reprezentacija i predstavnici-stručnjaci ServusTV-a odabrali su Vilima Rosandića, vratara zagrebačkih Medvjeda za najboljeg Mladog igrača (YoungStar) EBEL-a za mjesec prosinac 2017.

“Promjena se nije dogodila samo zbog smjene trenera i dolaska Douglasa Bradleya na čelo Medveščaka, već je svoju priliku uspješno iskoristio i drugi klupski vratar Vilim Rosandić. Nakon niza poraza, 21-godišnji Hrvat odradio je odličan posao i zajedno s igračima osigurao četiri nove, uzastopne pobjede, prije nego li se prvi vratar Kevin Poulin vratio sa Spengler Cup-a iz Davosa….” napisali su voditelji izbora u svom opisu Rosandića kao YoungStar pobjednika.

Rosandić je do sada branio u devet regularnih utakmica sezone s uspjehom od 91,9% obrana uz prosjek od 2,68 primljenih golova po utakmici (GAA) čime je zauzeo visoko 5. mjesto na ljestvici uspješnost vratara EBEL-a!

YoungStar nagrada Vilimu će biti uručena na idućoj domaćoj utakmici, u nedjelju 14. prosinca u zagrebačkom Domu sportova (17.30 sati).

Hokej ZIMSKI SPORTOVI