Villas-Boas: Zaključak priče o Modriću u sljedećih par tjedana

Luka Modrić

Da se transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid doista bliži realizaciji, kako pišu i španjolski i engleski mediji, potvrdio je svojim riječima i menadžer nogometaša Spursa Andre Villas-Boas…

Već drugo uzastopno ljeto priče o mogućem Modrićevom transferu pune medijske stupce, a ono što nije uspjelo Chelseaju prošlog ljeta, uspjet će, izgleda, Realu ovoga.

Villas-Boas je već u potrazi za Modrićevom zamjenom, a o dugotrajnoj sagi oko transfera hrvatskog veznjaka kaže:

- Ne, to nije bilo odvlačenje pažnje. Postavili smo plan za igrača i držali smo ga se. Igrač trenira samostalno i ne ometa naše okruženje. Mislim da ćemo imati zaključak u sljedećih par tjedana.

- Očekujemo da će ovdje trenirati. On je i dalje Tottenhamov igrač, ali iz onoga što mi je predsjednik rekao, pregovori su u tijeku. Malo su zastali prije dva tjedna, ali su se nastavili nedavno.

O potencijalnim zamjenama za Modrića portugalski strateg nije htio precizno govoriti, iako otočki mediji navode da je prvi na popisu želja veznjak Porta Joao Moutinho.

- Očito smo istaknuli nekoliko solucija. Imali smo prvotne kontakte s nekoliko klubova, ali mislim da ne možemo učiniti ništa dok se ova situacija ne riješi jer već imamo određen broj igrača na toj poziciji.

NOGOMET

Ostavi komentar