Zagreb dočekuje Barcelonu u Zadru: Znamo točno što Vuja od nas očekuje

PPD Zagreb Vujović Bičanić

Rukometaše PPD Zagreba u subotu očekuje dvoboj trećeg kola EHF Lige prvaka protiv Barcelone. Na veliku žalost zagrebačkih ljubitelja rukometa utakmica se igra u zadarskoj Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku s početkom u 20.30 sati.

Zagrebaši su u prva dva nastupa doživjeli dva poraza, a onaj u prošlom kolu kod Aalborga inicirao je otkaz slovenskom treneru Branku Tamšeu.

U redove hrvatskog prvaka vratio se Veselin Vujović: “Nadamo se da će biti ‘treće kolo treća sreća’. Ne sumnjam da se u Zadru nećemo osjećati kao kod kuće i vjerujem da će gledatelji prepoznati kvalitetu rukometa kako našu tako i od Barcelone. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu bez obzira na ozljede koje nas prate i sputavaju. S obzirom na to da mi je ovo prva utakmica na klupi Zagreba u ovoj godini, moj motiv kao i motiv igrača je neupitan. Trudit ćemo se da odigramo najbolju moguću partiju koju u ovom trenutku možemo, tako da je svaki scenarij moguć – pobjeda, poraz ili neriješen rezultat.”

Okršaj je najavio i Damir Bičanić: “Promijenili smo trenera i ako se ne varam osim Zlatka Horvata svi smo mu novi igrači i nije nas prije zajedno trenirao. Odradili smo jako dobra četiri treninga i znamo što točno trener od nas očekuje. Agresivnost u obrani i maksimalnu motivaciju ćemo sigurno pokazati protiv Barcelone, to možemo obećati. Uz jako čvrstu obranu, angažman svih nas će biti na visokoj razini i zaista ćemo se boriti.”

RUKOMET