Završnica regionalne lige u Gružu: Bit će neizvjesnije nego lani

VK Jug CO

Nakon uspješnih nastupa naše reprezentacije naši vaterpolisti okreću se klupskoj završnici sezone regionalne Triglav vaterpolske lige.

Final Four u Gružu otvaraju Jadran Carine Herceg Novi i HAVK Mladost u petak u 18.30 sati dok će Jug CO i splitski Jadran snage odmjeriti od 20 sati.

“Splitski Jadran se dosta pojačao u odnosu na lani. Došli su do finala Kupa Hrvatske, plasirali se na Final Four Regionalne lige, što je dobar rezultat. Svima su ambicije iste, ali nečiji su izgledi veći. Ovo je neizvjesniji Final Four nego je bio prošlogodišnji,” rekao je trener Jugaša Vjeko Kobešćak.

Iako je posljednjih dana na treninzima na raspolaganju imao tek trojicu igrača koji nisu bili u pogonima svojih reprezentacija, Kobeščak ne traži opravdanje. Cilj je osvajanje trećeg naslova u nizu.

“Splićani vjeruju kako nas mogu iznenaditi u jednoj utakmici u kojoj nema popravnog ispita. Uvjerljivo smo ih dobivali u svim ogledima ove sezone, ali to u petak neće puno značiti. Međutim, vjerujem kako ćemo ponovo biti na visini zadatka i plasirati se u finale”, kaže je Maro Joković.

Gospari ove sezone imaju dosta oscilacija: “One su sastavni dio sporta. Ova momčad se gradi od početka sezone jer je promijenila fizionomiju u odnosu na protekle dvije godine. Naša igra raste iz utakmice u utakmicu, ali nismo ni blizu maksimuma.” (Foto: VK Jug CO)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI