Zoran Zekić poziva na zajedništvo: “Navijači Šerifa pružite nam svoju energiju i mi vas nećemo razočarati!”

Zoran Zekić, Foto fc-sheriff

Zoran Zekić, Foto fc-sheriffNogometaši Rijeke u četvrtak gostuju kod Šerifa u Tiraspolu, u uzvratnoj utakmici play-offa za ulazak u Europsku ligu. Imaju prednost 1:0 i svakako se nadaju kako će i ove godine zaigrati u skupinama ovog nogometnog natjecanja.

Trener domaćih Zoran Zekić, između ostalog i bivši nogometaš Rijeke, poslao je poruku navijačima Šerifa, koje poziva na stadion:

“Dragi navijači, sutra naša momčad igra protiv Rijeke i ovo je naša posljednja šansa da Šerif uđe u skupine Europske lige. Usprkos porazu na Kantridi, naši igrači su pokazali karakter, želju i htijenje. Apsolutno cijela momčad ulazi u sutrašnju utakmicu sa željom za pobjedom! No, potrebna nam je vaša pomoć…”

“Pozivam sve, dođite na stadion Šerifa i pokažimo cijelom svijetu naše zajedništvo. Pružite nam svoju energiju, a mi vas nećemo vas razočarati,” zaključio je Zekić, koji je svoju poslanicu zaključio latinskom sentencijom Ubi Concordia, Ibi Victoria, odnosno u slobodnom prijevodu, kroz zajedništvo do pobjede.

Utakmica Šerifa i Rijeke na rasporedu je u četvrtak od 19 sati po hrvatskom vremenu.

NOGOMET

Ostavi komentar