BUS: Srbić, Sinković i Mršić na konferenciji Business u sportu

Srbić

Hrvatska studentska asocijacija organizira četvrtu godinu zaredom konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa.

Konferencija će se održati 6. ožujka u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Konferencija Business u sportu projekt je Hrvatske studentske asocijacije te je prvi put održana 2017. godine. Tada je na konferenciji prisustvovalo oko 400 sudionika, šest govornika, 18 panelista i tri  moderatora, a ove godine se očekuje i veći broj sudionika. Konferencija će se i ove godine održati kao kombinacija predavanja i interaktivnih panela, a očekuju se i novi sadržaji.

Izvrsnost projekta prepoznata je i od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stoga je projekt nagrađen Dekanovom nagradom.

Ove se godine očekuje još bolji odaziv zahvaljujući potvrđenim govornicima, a među njima su najbolji sportaš hrvatske Tin Srbić, zlatni olimpijac Martin Sinković, izbornik košarkaške reprezentacije Veljko Mršić.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu (PRIJAVA)

Sudionici će također moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka službenog programa konferencije.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 27 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

DRUŠTVENE MREŽE