Uvjeti korištenja

Dobrodošli! Crosport.hr vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje su regulirane ovim uvjetima korištenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela Crosport.hr portala i svih njegovih dijelova i podsiteova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Crosport.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Niti jedan dio Crosport.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.
Crosport.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Crosport.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Crosport.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Pristup Crosport.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

 

Autorska prava

Crosport.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Crosport.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je Crosport.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na vanjske stranice

Crosport.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Crosport.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Zaštita privatnosti

Crosport.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Crosport.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
Crosport.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Crosport.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Promjena pravila


Crosport.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni pravila o čemu Crosport.hr obaviještava korisnike objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Crosport.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.