Cedevita u Draženovom domu dočekuje Zadar, Cibona gostuje na Gripama: Svi smo zdravi, spremni i motivirani

Cedevitas, Marin Sušić, Cedevita

Nastavlja se polufinalna serija doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u košarci. Cedevita je na Višnjiku povela 1-0 i u srijedu od 19 sati u Draženovom domu dočekuje Zadrane. Cibona od 18.30 sati gostuje u Splitu, gdje će pokušati doći i do druge pobjede…

“U prvoj smo utakmici imali dobrih 20 minuta i to drugo poluvrijeme, međutim, mislim da to neće biti dovoljno za pobjedu u Splitu. Trebamo biti maksimalno fokusirani i unutra svih 40 minuta da dobijemo jednog dobrog protivnika koji ulaže puno energije u utakmicu i na isti način trebamo uzvratiti. Svi smo zdravi, spremni, motivirani. Kao što sam već nebrojeno puta rekao, imam prave momke, prave karaktere i mislim da će to u Splitu i pokazati. Idemo odigrati pravu utakmicu i da pokušamo doći do 2-0 u seriji,” najavio je trener Cibone Ivan Velić.

“Split se pokazao kao jedan izuzetno neugodan protivnik. Baš su puni energije, mladi momci, trče i ovdje su nas prilično naučili, međutim, najbitnije je da vodimo 1-0 i idemo dolje. Gledali smo utakmicu, izanalizirali i vjerujem ukoliko bude malo više koncentracije da ćemo izboriti pobjedu,” nadovezao se kapetan Vukova Marin Rozić.

“Treba biti iskren i reći da moramo biti jako zadovoljni s izvučenom pobjedom u Zadru. Ne bi bilo nezasluženo da je Zadar pobijedio. Međutim, to je sve iza nas. Vratili smo se iz Zadra s rezultatom s kojim smo htjeli. Sigurno da moramo biti bolji, no isto tako treba istaknuti da nije lako i svaka čast igračima. Nekad u takvim lošim utakmicama treba pronaći načina i pronašli su. Trebat ćemo biti bolji za drugu utakmicu. Mislim da su igrači toga svjesni i, iskreno, očekujem neko bolje izdanje. Pogotovo u fazi napada, gdje smo bili dosta, neću reći u nekoj nervozi, ali jednostavno nismo imali svoj dan”, izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac, koji će na raspolaganju u sljedećoj utakmici imati sve igrače.

(Foto: Marin Sušić, Cedevita)

KOŠARKA