Cibona izgubila i Slavicu?

Žorić, Slavica, Cibona, Foto FIBA

Sasvim je izvjesno kako će Cibona ostati bez još jednog ‘dragulja’ hrvatske košarke, 20-godišnjeg Šibenčanina Nika Slavice.

Slavica je zatražio raskid ugovora s Cibonom nakon što nije primio tri zaostale mjesečne plaće.

Prošle godine je na sličan način klub napustio Ivica Zubac, danas starter Los Angeles Lakersa, dok je iz Draženovog doma krajem prošle godine otišao i Ante Toni Žižić, uz puno manju odštetu od očekivane, nakon čega je iz Cibone otišao i predsjednik Aco Petrović.

Mladi Žižić izvrsno igra u Euroligašu Darussafaki, a ovog ljeta će sasvim izvjesno i on krenuti prema NBA ligi, u redove Boston Celticsa.

Cibona u utorak od 20.30 sati igra uzvratni susret četvrtfinala FIBA Europa Cupa protiv francuskog Elan Chalona, kojeg su igrači Damira Mulaomerovića u prvom susretu svladali 87:85.

“Očekujemo jednu vrlo tešku utakmicu bez obzira na prednost koju imamo. Čeka nas vrući teren i puna dvorana. Chalon je u dobroj formi, dobili su posljednje dvije utakmice. Vratili su se na drugo mjesto u francuskom prvenstvu. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i izbacimo ih. Imamo šansu, iako će biti vrlo teško,” rekao je trener.

“Čeka nas jedna napeta utakmica. Znamo koje smo greške radili protiv njih u prvoj utakmici u Zagrebu. Nadam se da ćemo se skupiti i napraviti dobar rezultat u Francuskoj,” izjavio je Željko Šakić. (Foto: FIBA)

KOŠARKA