Čilić u inspekciji ‘svog’ igrališta u Tordincima: Tenisačice i tenisači zaigrali nogomet s učenicama škole

Čilić, Tordinci (6)

Kako bi vlastitim primjerom ukazali na važnost sporta za razvoj i zdravlje djece, najbolji hrvatski tenisači i tenisačice, na poziv Marina Čilića, došli su u posjet Osnovnoj školi Tordinci u Tordincima.

Čilić, Tordinci (2)

Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, njihove kolegice Donna Vekić i Ana Konjuh te mlade nade hrvatskog tenisa Antonija Ružić i Duje Ajduković odigrali su nogometnu utakmicu s djecom Osnovne škole Tordinci. Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Vedran Martić kao pravi izbornik promatrao je igru s klupe.

Čilić, Tordinci (4)

Nogometna utakmica odigrana je na sportskom igralištu kojeg je financirala Zaklada Marin Čilić.

Čilić, Tordinci (1)

Sredstva za gradnju prikupljena su na humanitarno sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska prošle godine. Iako su već odavno građevinski radovi zgotovljeni, zbog problema u transportu uzrokovanih pandemijom COVID-19 sportski premazi nisu naneseni na igralište. No, to nije spriječilo Marina, sportaše i djecu da provedu
subotnje jutro u zabavnoj rekreaciji.

Čilić, Tordinci (5)

Ovim multifunkcionalnim igralištem 120 djece Osnovne škole Tordinci, u čijem je dvorištu igralište sagrađeno, konačno je dobilo sportski prostor u kojem će moći imati nastavu iz tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje slobodno vrijeme. Na igralištu će im se i pridružiti i stariji vršnjaci iz sva četiri mjesta općine Tordinci koja do sada nije imala ni sportsku dvoranu ni igralište.

Čilić, Tordinci (7)

Zaklada Marin Čilić kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svako dijete ima priliku ostvariti svoj potencijal i snove. Od svog osnivanja, Zaklada je kroz projekte dotakla živote više od 1000 djece.

Čilić, Tordinci (3)

 

Sveukupno do sada Zaklada je dodijelila 37 stipendija mladim, talentiranim sportašima i klasičnim glazbenicima, dok su četiri škole u Hrvatskoj donacijom Zaklade obnovile kabinete fizike i informatike. Također, Zaklada je donacijama dvije godine zaredom pomogla organizaciju besplatnog teniskog kampa za djecu u Vukovaru.

TENIS