[VIDEO] Clockwork 60: Marin Ranteš na putu prema Tokiju

Marin Rantes

Ne tako davno, krajem 2018. godine, Marin Ranteš se s FISE Svjetskog kupa održanog u kineskom gradu Chengdu vratio s prvom zlatnom medaljom. Najviša stepenica postolja na Svjetskom BMX kupu ne samo da je značila njegov najbolji rezultat u dotadašnjoj karijeri, nego je ostala upisana i kao najbolji hrvatski rezultat iz akcijskog sporta ikad.

Godinu kasnije, Marin je rame uz rame s najboljim svjetskim vozačima BMX-a započeo jurnjavu BMX parkovima za bodovima koji bi nekome mogli donijeti priliku za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Clockwork 60 je serijal koji prati priče vozača na najprestižnijem svjetskom BMX natjecanju. Ovaj dokumentarni serijal donosi najbolje trenutke s FISE World Series postaja iz Japana (Hirošima), Francuske (Montpellier) i Kine (Chengdu)…

BMX
Nadamo se kako će se situacija oko svjetske pandemije koronavirusa što prije normalizirati i kako ćemo Ranteša uskoro ponovno gledati na najvećim svjetskim natjecanjima, a tako i na Pannonian Challengeu početkom lipnja u Osijeku.

OSTALI SPORTOVI