[CROSPORT U MÜNCHENU] Šego, Duvnjak, Vranković i Šipić složni nakon fešte nad Španjolcima: Sad je jasno da možemo pobijediti bilo koga!

HRS

München je ovog četvrtka bio hrvatska metropola! Krcata Olimpijska dvorana svjedočila je fantastičnoj partiji naših rukometaša, koji su preko aktualnih europskih prvaka Španjolaca upisali i petu pobjedu u isto toliko nastupa na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu  te u nastavak natjecanja u Kölnu prenose maksimalna četiri boda.

[CROSPORT U MÜNCHENU] Hrvatska porazila europske prvake i odškrinula vrata polufinala: Malo ćemo proslaviti, ali ne previše!

Pred Červarovim izabranicima još su tri izuzetno teške utakmice, protiv Brazila, domaćina Njemačke i branitelja naslova Francuske, no, kako bi između ostalog rekao hrvatski junak Šego, sad smo korak bliže polufinalu nego što smo bili jučer.

“Skoro je parket ‘izgorio’ koliko smo se kretali u obrani,” nadovezao se Duvnjak.

“Ovakve emocije su u meni da je to ne mogu opisati. Ne možeš loše igrati i na terenu bih bio cijeli dan. Podcjenjivali su nas, govorilo se da su Španjolci favoriti, ali uz pravu igru pokazali smo da možemo pobijediti bilo koga,” izuzetno je emotivan odmah nakon dvoboja bio Marin Šipić, debitant na velikim natjecanjima, ali i izuzetno važna karika hrvatske reprezentacije.

(Foto: HRS)

RUKOMET