Derbi Cibone i Budućnosti u Draženovom domu za oproštaj od godine: Tko nametne svoj ritam taj će i pobijediti!

Žorić, Foto Cibona, Željko Bakšaj, Goran Laušić, Domagoj Vranar

Košarkaši Cibone u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici dočekuju Budućnost iz Podgorice.

Dvoboj 14. kola regionalne ABA lige igra se u Dražnovom domu od 21 sat.

“Poželio bih svima sve najbolje povodom ovih blagdana i u novoj godini. Također bih čestitao našem protivniku plasman u TOP 16 Eurokupa, što je hvale vrijedno. Rezultati momčadi sugeriraju da je riječ o jednom jakom protivniku. Cijeli roster je izuzetno kvalitetan i popunjeni su na svim pozicijama s dva ili tri kvalitetna igrača,” najavio je trener Ante Nazor i dodao:

”Imaju igrače jake na lopti, a prije svega su to Gordić, Ivanović i šuter Gibson. Ukoliko budem radili jaki pritisak na prednjoj liniji, na lopti i liniji dodavanja te uspijemo oduzeti komunikaciju između unutrašnje i vanjske igre protivnika, imamo se pravo nadati najboljem ishodu. Treba nam dobar ulazak u dvoboj, moramo protivnika natjerati na pogreške. Tko nametne svoj ritam utakmice, taj će i pobijediti!”

Josip Bilinovac nada se pozitivnom ishodu: “Pridružio bih se čestitkama trenera povodom ovih blagdana. Što se tiče Budućnosti, oni su dosta kvalitetna momčad koja igra na oba fronta i imaju zapažene rezultate. Dosta posložena ekipa koja voli nametnuti svoj ritam. Mislim da će dosta ovisiti o tome da mi zaustavimo njihove bekove od kojih sve počinje.”

Cedevita od 17 sati gostuje kod Igokee. (Foto: Cibona, Željko Bakšaj, Goran Laušić, Domagoj Vranar)

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA