Dinamo potpisao talentiranog mladog Argentinca: Inzistirao sam na dolasku

Mamić, Godoy, GNK Dinamo

Matias Godoy, 18-godišnji reprezentativac mlađih selekcija Argentine i igrač koji je u dva navrata osvajao Južnoamerički kup, novi je igrač GNK Dinamo!

Desni krilni igrač koji je do sada branio boje Atletico Raffaela nije krio zadovoljstvo dolaskom u Maksimir gdje će nastaviti svoj seniorski put i pokušati opravdati status van serijskog talenta koji ga prati u nogometnim krugovima.

“Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale Svjetskog prvenstva s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu,” rekao je Godoy po potpisu ugovora.

Dinamo je uvjerljivo vodeći u domaćem prvenstvu i na dobrom je putu prema obrani naslova prvaka. Plavi su se nakon odlaska Danija Olma počeli polako spremati za nove europske izazove koji ih čekaju u idućoj sezoni.

NOGOMET