Dinamo poziva navijače na raniji dolazak na Maksimir i u fan zone na organizirano gledanje utakmice

Maksimir, Europska liga

GNK Dinamo ovim putem poziva sve navijače da na stadion Maksimir u četvrtak, 8. studenog dođu što ranije!

Utakmica Dinamo – Spartak počinje u 21:00 sat, a ulazi maksimirskog stadiona na tribinama istok i zapad bit će otvoreni od 19:00 sati. Kako bi navijači izbjegli gužvu pozivamo sve da dođu što je ranije moguće.

Dinamo poziva navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice Dinamo – Spartak na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska!

Na ovaj način svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici!

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

VELIKA FAN ZONA KOD BACAČA DISKA

Po prvi put Dinamo u suradnji s partnerima organiziraju veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica!

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 17:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak s početkom u 21 sat.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Preporučujemo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice, piše gnkdinamo.hr.

NOGOMET
Tagged with: ,