DOBRO World Cup: Tin Srbić i Ana Đerek u borbi za novu hrvatsku medalju u Osijeku

Gradski vrt, gimnastika

Nakon spektakularne subote u Gradskom vrtu u kojoj je Robert Seligman stigao do prve pobjede i zlatne medalje u svom gradu, na rasporedu je drugi finalni dan DOBRO World Cupa Osijek.

[CROSPORT U OSIJEKU] Seligman napokon zlatni u svom gradu: Osjetio sam energiju navijača, sad je cilj izboriti Olimpijske igre!

Ponovno se očekuje puna dvorana i sjajna atmosfera, a od 14.30 sati dvoje hrvatskih predstavnika, Tin Srbić na preči i Ana Đerek na gredi i parteru, borit će se za nove medalje u Svjetskom kupu.

U subotu je Tijana Tkalčec osvojila peto mjesto, dok je mladi Aurel Benović u svom debitantskom nastupu u finalu Svjetskog kupa u Osijeku na parteru bio sedmi.

“Ocjene su bile nešto niže nego što sam navikla, ali radila sam novi skok koji još nije dovoljno uvježban – još trebam iskustva s njim na natjecanjima kako bih ga uvježbala kako treba i kako bi ocjene bile više. Po povratku u Čakovec nastavit ću uvježbavati taj skok jer već u srijedu putujem za Koper i nadam se tamo da ću ga izvesti kako treba i da će to biti dovoljno za finale. Poseban je osjećaj nastupati doma, pred osječkom publikom koja je uistinu divna i navija iz sveg glasa za sve športaše bez obzira iz koje zemlje da dolaze“, poručila je Tijana.

(Foto: Marko Banić)

OSTALI SPORTOVI