Filip Ivić u Parizu odigrao posljednju utakmicu za PPD Zagreb: “Ne mogu opisati osjećaj, emotivno sam vezan za klub”

Ivić, Stevanović, PPD Zagreb

Rukometaši PPD Zagreba od Lige prvaka oprostili su se remijem na gostovanju u Parizu, a od kluba i suigrača oprostio se Filip Ivić, sjajan mladi i perspektivni vratar, koji je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu hrvatskog prvaka.

“Čestitam ekipi Pariza na pobjedi i zaželio bih im sreću na Final Fouru. Jako sam ponosan na svoju momčad, mislim da smo odigrali jako dobru i kvalitetnu utakmicu. Žao mi je što smo u Zagrebu u prvoj utakmici u zadnjih desetak minuta propustili neku šanse, mislim da bi ovo bila puno drugačija utakmica,” komentirao je Ivić i emotivno poručio:

“Ovo mi je posljednja utakmica u dresu Zagreba. Ne mogu vam opisati taj osjećaj jer sam emotivno vezan uz ovaj klub. Tu sam praktički već 13, 14 godina, presretan sam što sam bio dio ovoga. Hvala treneru, suigračima i rukometnom klubu Zagreb,” zaključio je popularni Fićo, koji će karijeru nastaviti u poljskom Kielceu, sudioniku Final Foura ovosezonske Lige prvaka, gdje će iduće sezone igrati s Manuelom Štrlekom.

Marin Šego i Denis Buntić sele u mađarske Szeged, dok će Ivan Čupić vjerojatno svoju karijeru nastaviti u redovima makedonskog Vardara.

“PSG je iz prve utakmice imao veliku prednost i oni su više razmišljali o Final Fouru nego o ovom susretu. Moja ekipa je bila motiviranija za kvalitetnu utakmicu. Odigrali smo srčano, ali prošla je bolja ekipa, ponajbolja u Europi i lako je moguće da na kraju budu prvaci,” kratko je poručio trener Vujović.

RUKOMET