Foodballerka na Strossmayerovom trgu

Foodballerka - vizual - 2

Zagrebački Strossmayerov trg od 14. lipnja do 15. srpnja postat će velika zelena oaza, u kojoj će se na velikom ekranu prikazivati nogometne utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Prvog dana Festivala splitski TBF će dodatno zagrijati atmosferu večernjim koncertom od 20 sati. Na Foodballerki će svoja jela predstavljati razni ugostitelji, koji će osmisliti originalne specijalitete prilagođene obožavateljima nogometa. Organizator najavljuje ‘foodballerske’ burgere, originalne deserte, raznolike salate, pašticade, zalogajčiće, sushi i još mnogo toga, na čak 20 kućica, uz bogatu ponudu raznih osvježavajućih pića.

Posebno je pažljivo osmišljen dječji program pa će oni najmlađi uživati u svom kutku uz razne igre, face painting, a po prvi put na jednom Street festivalu mlade majke moći će u dječjoj zoni za prematanje promijeniti pelene svojim bebama. Osiguran je i zaseban prostor za dojilje, gdje će u miru nahraniti svoje malene.

“Festivali na Strossmayerovom trgu poznati su po odličnoj hrani koja je na Fuliranju oduševila sve prisutne,” podijelila je s nama Hana Klain, voditeljica komunikacija te dodala da su pozvali renomirane ugostitelje, koji će samo za Foodballerku pripremati domaće i strane specijalitete, prilagođene Festivalu na otvorenom, s posebnim naglaskom na kvalitetu hrane. (Promo)

AKTUALNO
Tagged with: