Futsal Dinamo u rasprodanom Draženovom domu dočekuje Olmissum u trećoj utakmici finala: Želimo opravdati povjerenje navijača!

Futsal Dinamo

Nakon što je Olmissum pred svojim navijačima s 2:1 bio bolji u prvoj utakmici finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske, a Futsal Dinamo u drugom dvoboju, također u Omišu, s 4:2 izjednačio seriju do tri pobjede na 1-1, vrijeme je i za treći dvoboj završnice, u petak u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 20.15 sati.

“Teniskim rječnikom, ‘breaknuli’ smo Olmissum i sad imamo šansu u sljedeće dvije utakmice osvojiti naslov prvaka pred svojim navijačima. No trenutno smo potpuno fokusirani samo na utakmicu u petak i idemo korak po korak. Prolazak u finale je već donio veliku pozitivu i energiju u momčadi, a kad pobijediš u gostima atmosfera je uvijek na visokom nivou. Dečki su spremni, nemamo značajnih problema s ozljedama, a i da imamo to u ovom trenutku ne bi bilo bitno“, najavio je trener Futsal Dinama Matija Đulvat.

Četvrta utakmica na rasporedu je već u ponedjeljak, 29. svibnja, a u zagrebačkom klubu nadaju se kako će tada ipak slaviti povijesnu titulu…

Iskusni 37-godišnji Ivan Pavlić je sa zagrebačkim Nacionalom već četiri puta bio prvak Hrvatske, no, sada želi to ponoviti i s Futsal Dinamom.

“Koliko bi povratak naslova prvaka u Zagreb značio možda najbolje svjedoči atmosfera iz Doma sportova protiv Novog Vremena. Takvo nešto još nisam doživio, bilo je predivno. Plasman u finale znači puno jer je ova liga odlična i jako teška za osvojiti. Futsal Dinamo je jako mlada ekipa, ali Tiho Novak i ja smo smirili mlađe igrače, a pomaže nam i iskustvo koje sa sobom donose Postružin i Perić. Određeni pritisak uvijek postoji, ali nakon domaće utakmice u polufinalu i one atmosfere, svi jedva čekamo ponovno istrčati pred pune tribine“, najavio je kapetan Plavih, koji se zahvalio svim navijačima koji su kupili ulaznice.

Draženov dom je za petak rasprodan dva dana prije utakmice!

“Želimo opravdati njihovo povjerenje i zaključiti ovo na najljepši mogući način“, istaknuo je Pavlić.

Futsal Dinamo, Đulvat

Iz Dinama su objavili kako se ulaznice za drugu utakmicu, koja se igra u ponedjeljak, prodaju odlično.

“Više od četiri dana prije početka utakmice rasprodano je pola kapaciteta Draženovog doma. Ulaznice za četvrtu utakmicu mogu se nabaviti na online platformi Core Event, a od subote, 27. svibnja i u BBB Fan Shopu.”

“Futsal Dinamo je za finalnu seriju dizajnirao i posebnu limited edition majicu ‘Ponos Zagreba’ s motivom slavlja Dinamovih igrača s navijačima nakon plasmana u finale prvenstva. Cijena limited edition majice iznosi 15 eura, a svi zainteresirani mogu je nabaviti na Dinamovom webshopu te na finalnim utakmicama u Draženovom domu do isteka zaliha,” poručili su iz Futsal Dinama.

Ulaz u dvoranu otvara se u 19 sati.

“Apeliramo na sve navijače da dođu u dvoranu čim prije mogu, kako bi smanjili očekivanu gužvu na ulazu.”

Naslov prvaka osvojit će klub koji će prvi doći do tri pobjede u ovoj finalnoj seriji, a jasno je i kako se Omišani neće unaprijed predati te su najavili kako će u ponedjeljak u ‘užarenom’ Draženovom domu imati i svoje navijače…

NOGOMET