Gelo i Šporčić kod Šukera: Jedva čekamo predstavljati Hrvatsku na Euru

Gelo, e-Hrvatska

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ugostio je hrvatske e-nogometne reprezentativce u uredu HNS-a.

Predstavnici Hrvatske u Uefinom premijernom e-nogometnom natjecanju za reprezentacije Marko Gelo i Andrej Šporčić posjetili su sjedište HNS-a u Zagrebu kako bi im predsjednik Davor Šuker čestitao na nedavnom plasmanu na završni turnir eEura 2020.

S 24 osvojena boda u prvom krugu kvalifikacija Gelo i Šporčić osigurali su Hrvatskoj drugo mjesto u Skupini J te se time plasirali u dokvalifikacije, kroz koje su se uspješno plasirali na samu završnicu turnira.

Predsjednik Šuker hrvatskim je e-nogometnim reprezentativcima čestitao na plasmanu i poželio puno sreće na završnom turniru, a uručio im je i prigodne poklone povodom plasmana.

“Doigravanje je bilo zaista neizvjesno te do zadnje utakmice nismo znali da li smo se plasirali na završni turnir. Osjećaj kada smo shvatili da smo izborili mjesto među 16 najboljih europskih reprezentacije je neopisiv. Zahvaljujemo predsjedniku Šukeru na pozivu te svima u Savezu na podršci tijekom cijelog procesa kvalifikacija. Jedva čekamo kraj mjeseca kako bismo predstavljali Hrvatsku na eEuru”, poručio je kapetan hrvatske momčadi Marko Gelo.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hvala @hns_cff na odličnim nagradama A sad ajmo osvojit eEURO2020 Pratite nas 23. i 24. 05. ;) @pes.expert @officialpes

Objavu dijeli Andrej Šporčić (@andrej_sporcic)

Završni turnir eEura 2020. održat će se 23. i 24. svibnja, a na njemu uz Hrvatsku sudjeluju i Austrija, Bosna i Hercegovina, Danska, Francuska, Njemačka, Grčka, Izrael, Italija, Luksemburg, Crna Gora, Nizozemska, Rumunjska, Srbija, Španjolska i Turska.

NOGOMET