HNS dobio Uefinu nagradu za ‘povezanost i interakciju s navijačima’

Pacak, Modrić, HNS

Na svečanoj dodjeli Uefinih nagrada GROW održanoj u Rigi, Hrvatski nogometni savez je s projektom digitalne strategije ‘Obitelj’ osvojio prvu nagradu u kategoriji povezanosti i interakcije s navijačima (‘engagement’), u konkurenciji 20 saveza prijavljenih u toj kategoriji.

Svake dvije godine, krovna europska nogometna organizacija UEFA organizira dodjelu UEFA GROW nagrada, namijenjenih savezima koji se u proteklom razdoblju istaknu marketinško-komunikacijskim projektima koji za cilj imaju razvoj nogometa u zemlji.

UEFA je među čak 106 projekata iz 44 saveza (rekordan broj) odabrala po tri najbolja projekta u svakoj kategoriji, koji su potom pojedinačno predstavljeni u Rigi. HNS-ovu digitalnu strategiju, prema kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom u prezentaciji podržao i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

“Zahvaljujem sjajnom timu koji je radio na kampanji ‘obitelj’, igračima i stožeru koji su postali obitelj, hrvatskim navijačima koji su se uključili u tu obitelj te žiriju i Uefi što su prepoznali našu obitelj”, izjavio je Pacak, piše hns-cff.hr.

(Foto: HNS)

NOGOMET