Hrvatski Socca reprezentativci samouvjereno kreću put Rumunjske: Imamo što pokazati!

Socca 2

Sve je spremno za Rumunjsku. Svega tri dana hrvatske socca malonogometne reprezentativce dijeli do Kontinentalnog kupa u Rumunjskoj u gradu Iasiju. Tamo odlaze puni samopouzdanja iako ih očekuju vrlo jako protivnici, a najteži će svakako biti Rusi, aktualni svjetski prvaci.

”S nekim novim igračima koji su pristigli, reprezentacija je sada u punoj snazi i mislim da tamo možemo napraviti velike stvari. Drago mi je da imamo igrače iz svih krajeva Hrvatske što još više daje na kvaliteti ove reprezentacije”, prokomentirao je Dario Klepo, tehnički direktor reprezentacije.

Socca Klepo

Jedan od novopridošlih igrača u redovima socca reprezentacije jest i Goran Dlesk, trenutno igrač Radnika iz Križevaca.

”Dojmovi su odlični. Ovakav nogomet mi se sviđa jer je to nešto između malog i velikog nogometa i zato je posebno zanimljivo. Suigrači i izbornik su odlični i mislim da imamo što pokazati u Rumunjskoj. Bila bi mi čast igrati i u Meksiku za hrvatsku reprezentaciju, ako budem u mogućnosti svakako bih volio ići na Svjetsko prvenstvo.” rekao je Dlesk, jedan od novih igrača u redovima hrvatske Socca malonogometne reprezentacije.

Natjecanje u Rumunjskoj traje od 17. do 19. rujna, a osim s Rusima, hrvatski reprezentativci odmjerit će snage s Belgijom, Bugarskom, Moldavijom i domaćinima Rumunjima.

Socca 1

Nakon Kontinentalnog kupa, hrvatska socca malonogometna reprezentacija nastavit će s pripremama za nadolazeće socca Svjetsko prvenstvo u malom nogometu, koje će se održati u travnju sljedeće godine na vrlo atraktivnoj lokaciji: otoku Cozumel u Meksiku, a organizatori već sada najavljuju pravi malonogometni spektakl.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET