Kek: Pred nama je finale, nedostaje nam jedan korak i ne treba još raditi budalaštine i spektakle!

Kek, Koprivnica, NK Rijeka

Devedeset minuta dijeli Rijeku od ostvarenja snova svih navijača! NA Rujevici u nedjelju za naslov prvaka treba još svladati pretposljednju Cibaliju…

Dali smo golove u pravim trenucima, iskontrolirali smo pritisak u nastavku utakmice. Ovo je vrijedna pobjeda jer uvijek nam je bilo teško igrati u Koprivnici. Napravili smo korak prema našem cilju, čestitam igračima na znanju i hrabrosti i naravno da je puno lakše igrati pred našim navijačima,” ustvrdio je Kek i dodao:

“Pred nama je finale, nedostaje nam još jedan korak. Treba ostati miran i koncentriran. Do nedjelje imamo četiri dana da se dobro pripremimo i rekuperiramo. Morat ćemo odraditi sve da igrače maksimalno psihički i fizički pripremimo. Dva kola su do kraja, matematika je jasna,” dodao je trener Rijeke koji je još jednom pozvao na oprez.

“Savjet je da ostanemo mirni i koncentrirani. Neka igrače proslave pobjedu i okrenu se što prije utakmici koja slijedi. Treba guštati i uživati u ovom trenutku do kojeg smo se doveli, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kad je kraj, “ zaključio je Matjaž Kek.

NOGOMET